zondag 18 maart 2012

En nog een keer.........nu 46km.

Een stuk kouder dan vrijdag en de wind komt nog steeds uit het Zuidwesten.........dus toch maar weer richting de Posbank. Het blijft leuk om daar te roetsen.

In Eerbeek is een toertocht bezig: De Lentetocht. Ik kwam nu wel heel veel bukfietsers tegen.
Ach ja, zoals ik altijd al zeg: "Het maakt mij niet uit waar mensen mee fietsen, als ze maar fietsen."

Onderweg had ik wel veel bekijks. Er zijn toch maar weinig mensen die een Roeifiets kennen. Eigenlijk krijg ik alleen maar positieve reacties. Veel bukkers knikken goedkeurend als ze mij zien roetsen.

Het was trouwens te koud voor mijn zomerschoenen. Ik had gewoon weer "ouderwets" koude voeten. Maar.......ik viel wel op.........;)

Midden op de Posbank vielen er een paar druppels en nog geen vijf minuten later brak de zon door. Heerlijk. Zie de foto's:

Er vielen maar een paar druppels.

En toen was er De Zon.

Het is echt leuk roetsen daar.

Mooi!
Dst: 46 km
Max: 60 km/u
Av: 22,5 km/u

4 opmerkingen:

 1. Hoe heb je die eerste foto gemaakt, zo met beide voeten vastgeklikt? Reed je toen nog of stond je ergens tegenaan geleund? Lijkt me lastig omdat je als roetser toch beide handen aan het stuur moet houden tijdens het fietsen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik was al benieuwd of iemand het zou vragen.......;)

  Ik sta tegen een hekje geleund.

  Roetsend een foto maken kan echt niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kekke schoentjes Wim. Ik ben zondagmiddag naar de Aardmansberg bij Uddel gefietst. Was een prachtige tocht met dito weer. Binnenkort een verslag op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed stukje Wim.
  Als ze maar fietsen.
  Nu ik er over nadenk, wij hebben ook uitsluitend positieve reacties met de roets. Hoe zou dat toch komen? Omdat we hoger zitten? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen