woensdag 2 mei 2012

Over de kop met een Gimmick is nooit grappig :(

Afgelopen zondag ging ik even lekker crossen met ons "Gimmick driewielkinderligfietsje". Maar ja, zoals het woord al zegt.......het is een KINDERligfietsje. Daar moet je als groot mens ook niet meer op gaan stunten. Het "probleem" is dat ik er nog steeds op pas en het zo'n leuk ding is. Je kunt het fietsje namelijk heel simpel op maat zetten en ik pas er dan nog precies op met mijn korte beentjes :)

Het ging allemaal heel goed en gezellig, totdat mijn jongste dochter de achtervolging inzette en ik met een snel genomen bochtje dacht te kunnen ontsnappen...:(......dus niet. Ik ging echt met het hele ding over de kop en heb nu een zere onderrug en stuitje. De hele familie dacht dat ik op z'n minst van alles gebroken had, maar dat viel gelukkig allemaal nog wel mee. Nadeel daarvan is dat ze nu ook niet echt veel medelijden hebben...;)

Maandag was ik nog zo stijf als een plank en we gingen met z'n allen naar de Vrijmarkt; dus geen fietstocht.

Ook bij Bathmen in de buurt lopen de koeien buiten.
Gisteren vond ik echter dat het wel weer moest kunnen. Nou daar waren mijn rug en stuitje het dus nog niet mee eens. Ik ging op het stoeltje van de 209 liggen en ik kwam heel snel weer overeind. AUW!!!!!!!!!
Na een paar keer proberen voelde het toch steeds iets minder pijnlijk en ging ik "vol goede moed, maar niet heus" op pad.

Meestal is beweging juist wel goed en dat bleek nu toch ook wel het geval te zijn. Elke hobbel deed nog wel pijn.....lang leve de ongeveerde Roeifiets.....:(........maar het roetsen lukte enigszins aangepast wel. De aanpassing zat in het niet zo ver omhoog komen. Iets kortere slagen dus en iets meer blijven liggen.

Het rondje: Deventer - Bathmen - Kring van Dorth - Eefde - Zutphen - Thuis

Dst: 44
Max: 38,5
Av: 20,5

Aan het gemiddelde is wel te zien dat het nog niet helemaal lekker ging met het ruggetje.

Kring van Dorth

Naar de Zevensprong.

1 opmerking:

  1. Jammer dat je geen foto van jou op dat fietsje op je blog hebt geplaatst. Daar ben ik namelijk wel benieuwd naar.

    BeantwoordenVerwijderen