dinsdag 26 april 2016

To Row or not to Row


Mooi weer om te roeien

Nu even niet, maar afgelopen vrijdag was het heerlijk weer om te roeien.

Via Wichmond, Vorden en Barchem naar Lochem. Wat een fantastische omgeving is het daar toch.
De wind komt niet zo vaak uit die hoek, vandaar dat ik daar minder vaak kom. Best jammer.

Rondom Lochem is het ook behoorlijk heuvelachtig, maar ze hebben dan ook niet voor niets een Lochemseberg. Achter deze prachtige richtingaanwijzer kun je er een stukje van zien.Iets eerder had ik in Wichmond deze schattige lammetjes gespot. #regel17   Ten noorden van Lochem ligt het idyllische Ampsen en dit mooie pand is daar te bewonderen.


Iets achteruitlopend wordt dit plaatje toch iets minder prachtig. Er zal toch zo'n vreselijke mast in je achtertuin geplaatst worden. Ik kan mij namelijk niet aan de indruk onttrekken dat de woning ouder is dan de mast.

Toen was het nog voorjaar. Vandaag lijkt het wel winter.  In Groot Dochteren staat weer zo'n prachtige richtingaanwijzer.


Via een ongelooflijke lange Harfsensesteeg kwam ik uiteindelijk in Eefde. Nog even door Zutphen en na 75km was ik weer thuis.


BiciSupport Duemila Montagestandaard


De Seiran past er ook op. Zelfs binnen. Onder de stoel van de Seiran zit een beugel waar de stoel mee verzet kan worden. Klik hier. Die had ik weer terug gezet; dus de stoel iets 'rechterop'. Na een paar ritten moest ik toch vaststellen dat ik platter fijner vind. Dus de Seiran op de standaard en de klus was zo geklaard.
Best handig ding.


LOL

Zondag 1 mei gaan we weer op pad. Op dit moment hebben zich 4 open liggers ingeschreven. Het wordt dus mooi weer. Als de wind zo blijft, dan zouden we wel eens in Radio Kootwijk kunnen terechtkomen. Is alweer te lang gelden dat ik daar was.


Tot de volgende keer maar weer.


5 opmerkingen:

 1. Van mij mag er een verplichte opslag per Kwh worden gerekend, waaruit het leggen van ondergrondse elektriciteitskabels betaald kan worden. Het oog wil ook wat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mee eens. Er is volgens mij ook wel onderzoek gedaan naar de kwalijke effecten van hoogspanningskabels boven woonhuizen. Was volgens mij niet erg positief. Geen idee hoe dat is als die kabels onder de grond liggen.

   Verwijderen
  2. Zie ik in de Trouw vandaag een heel stuk over hoogspanningsmasten en over nieuwe masten zgn. Wintracks. En een hiervoor is Gerrit Boudewijn, projectmanager bij Tennet geïnterviewd. Is dat misschien BoCycle?

   Verwijderen
  3. Dat is inderdaad de naam van BoCycle.

   Ik heb het stuk niet gelezen. Linkje? Of was het een echte papieren krant?

   Verwijderen
 2. Kan je dit lezen? was inderdaad de papieren krant. http://www.trouw.nl/tr/nl/5009/Archief/archief/article/detail/4290260/2016/04/27/Weg-met-de-armen-en-stalen-poten.dhtml

  BeantwoordenVerwijderen