zondag 6 april 2014

Tot diep in de Achterhoek veel LOL

Met z'n elven waren we vandaag.

Vrijdag waren er nog 4 aanmeldingen, zaterdagavond 7 en vandaag zijn er 11 aanwezigen.
Als je maar LOL hebt.

Zoals gewoonlijk kwam Ed mij thuis ophalen. Vanwege een hardnekkige hoest ging ik vandaag met de XS. Al roeiend hoesten gaat niet echt lekker. Vandaar. Kwam uiteindelijk erg goed uit, want we kregen regen op ons dak. Nou ja, Ed dan :)

De dag kon sowieso niet meer stuk, want Casper was jarig. En dan weet iedereen wat dat betekent........gratis appeltaart.......;)

De door mij bestelde Kojak 50-559 ging naar zijn nieuwe baasje. De 50mm paste toch niet onder de Roeifiets en Marc had via Whatsapp aangegeven de band wel te willen overnemen. Prima deal. Ik mijn geld en hij geen verzendkosten.
Bleek dat Nico een aan mij beloofde Kojak 35mm bij zich had. Ging ik toch weer met een band naar huis. Die 50mm was echter een draadband en die paste eigenlijk niet in de XS. Wel in een Strada. Ed was zo aardig om de band naar Zutphen te vervoeren. Dankjewel nog Ed.
Halverwege bleek mijn MIO leeg te zijn; dus ik heb echt geen idee waar we vandaag allemaal zijn geweest.

Vaak kwamen we over of langs een bekend stukje om dan even later weer ergens te fietsen waar ik echt nog nooit van mijn leven was geweest. Casper, chapeau !!! Hoe je dat toch telkens weer voor elkaar krijgt.....?

Niet alleen de MIO was trouwens leeg. Mijn knipperlichten en de rest van de elektronica hadden ook kuren. Volgens Hendrie moet er een andere zekeringshouder in. Die is zojuist bij vm.nl besteld. Ik heb wel een handleiding erbij gevraagd. #ikbennietzotechnisch

Hieronder staat een filmpje, maar dat is op een 'mobile device' niet te zien. Vandaar 'het witte gat'.


Ik zal melden wat ik nog weet. Vanuit Zutphen gingen we naar Wichmond. We hobbelden door Keijenborg en Zelhem. In Halle wilden we koffie gaan drinken, maar het bleek dicht te zijn. Toen kwamen we uiteindelijk in Varsseveld uit.

Ik heb even bij 'Mooi Geel is niet....' gespiekt.....:) Bij De Ploeg hebben we een heerlijk kopje koffie gedronken en de appeltaart was inderdaad 'machtig' lekker.

Of we nou op de terugweg ook weer door Zelhem zijn gekomen weet ik echt niet meer. Volgens mij heb ik wel Hengelo gezien, daarna Toldijk en Baak. De GPS van Jan was blijkbaar ingesteld op 'de KORTSTE route' en niet op de snelste route ;) We gingen zelfs via een 'hobbel-de-bobbel-au-knal-gaat-mijn-vering-dit-redden-zandweggetje'. Maar goed, we waren aan het fietsen en daar waren we tenslotte voor gekomen.

Hendrie en Casper rijden tegenwoordig allebei rond met een flink-uit-de-kluiten-gewassen-schermpje en volgens L. te D. fiets je achter deze mensen zelfs nog uit de wind. Hoeveel LOL kan een mens hebben........ik hoestte daarna echt de longen uit mijn lijf. Leuk en bedankt L.Mannen, allemaal weer bedankt. 

Casper in het bijzonder voor de mooie heenweg-route en de heerlijke traktatie. 
Hieperdepiep HOERA.

2 opmerkingen:

 1. Wim, graag gedaan. Ach, veel fietsen en je vindt mooie weggetjes.
  Ik was ook weer verrast door zoveel bezoek op mijn verjaardag:) We zijn op de terugweg door het buitengebied van Doetinchem gekomen, door Zelhem ook weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Wim,

  eindelijk sta ik zelf ook een keer op de foto. Dank je!

  groet,
  Paul

  BeantwoordenVerwijderen