zaterdag 22 november 2014

Race/Toerkap QuestXS te koop?

Een paar maanden geleden kreeg ik de kans om een erg mooie 'Wim Schermer Race/Toerkap' te kopen.

Fluorescerend oranje --> schitterend

Ik heb er een aantal malen mee gefietst, maar ik weet 't nog niet.

Volgens Adri gaat het niet echt harder: klik hier

Misschien kan ik er iemand anders gelukkig mee maken. De kap staat te koop. klik hier


Zie de foto's:4 opmerkingen:

 1. Hoi Wim,

  Je zou de winter kunnen door rijden met de kap, zo niet voor de snelheid dan wel voor het comfort! Want dat hebben de kappen in ruime mate te bieden, daar heb ik nooit aan getwijfeld, en dat was ook de belangrijkste reden om een kap aan te schaffen, om droog te zitten als het regent en warm als het vriest. Je moet er inderdaad wel aan wennen, en ook ik rijd het liefst open met m'n XL-vizier. Maar bij regen of koude gaat gewoon het dak erop!

  Groeten, Adri.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wim, ik hoop dat je hier geen spijt van gaat krijgen. Ik kan mij het niet voorstellen om zonder kap de winter door te komen. Heerlijk warm en vooral droog.
  Groet, Rob

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de kap dit jaar nog maar 2 keer gebruikt en vorig jaar ook niet veel en voel me een klein beetje benauwd eronder maar hij gaat echt niet weg want met de koude wind geeft hij lekker veel comfort en hij is toch al betaald dus kost niks meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zonder mini-vizier en met het vizier van de race-kap op een kiertje waait de koude wind juist middenin je gezicht en daar heb ik juist zo'n hekel aan. Met mini-vizier moet het vizier verder open staan, als het regent of mistig is.
  De deflector zorgt er dan misschien wel voor dat het vizier minder beslaat, maar het houdt de wind niet uit het gezicht.

  Bovenstaand bericht is een persoonlijke ervaring en dus geen kritiek op producten van velomobielonderdelen.nl in het algemeen.

  BeantwoordenVerwijderen